Szobák :: THV

Harmónia kétágyas szoba

A szálloda földszintjén elhelyezkedő, parkettás szobáink tökéletes nyugalmat biztosítanak vendégeink számára. A szobák alapterülete 26 nm, a szobákban legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

Classic kétágyas szoba

A Pilisi Parkerdőre néző szobák tökéletes nyugalmat és csendet biztosítanak a pihenni vágyó vendégek számára. A szobák alapterülete 26 nm, a szobákban legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

Prémium kétágyas szoba

A szálloda 2. és 3. emeletén elhelyezkedő, panorámás kétágyas szobáink gyönyörű kilátást biztosítanak. A szobák alapterülete 26 nm, a szobákban legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

Harmónia kapcsolódó családi szobák

A szálloda földszintjén elhelyezkedő, parkettás szobáinkat a több gyermekkel, családtaggal utazók számára ajánljuk. A családi szoba 2 db teljes értékű kétágyas szobából áll, amelyeket egy összekötő ajtó kapcsol össze.

Bővebben

Classic kapcsolódó családi szobák

A szálloda első emeletén elhelyezkedő, padlószőnyeges szobáinkat a több gyermekkel, családtaggal utazók számára ajánljuk. A családi szoba 2 db teljes értékű kétágyas szobából áll, amelyeket egy összekötő ajtó kapcsol össze. A szobák alapterülete 2×26 nm, a szobákban lakóegységenként legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

Prémium kapcsolódó családi szobák

A szálloda 2. és 3. emeletén elhelyezkedő, panorámás családi szobáinkat a több gyermekkel, családtaggal utazók számára ajánljuk. A családi szoba 2 db teljes értékű kétágyas szobából áll, amelyeket egy összekötő ajtó kapcsol össze.

Bővebben

Classic akadálymentesített szoba

A Pilisi Parkerdőre néző akadálymentesített kétágyas szobákhoz egy speciálisan mozgáskorlátozottak számára kialakított fürdőszoba tartozik. A szobák alapterülete 32 nm, a szobákban legfeljebb két pótágy helyezhető el.

Bővebben
Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most

Törzsvendégprogram

A program az egyénileg foglaló vendégek részére készült. Célja vendégeink hűségének jutalmazása, az eltöltött szobaéjszaka alapján többletszolgáltatások nyújtása.

Bővebben