Lakosztályok :: THV

Harmónia Junior lakosztály

A szálloda földszintjén elhelyezkedő, parkettás junior lakosztályunk tökéletes nyugalmat biztosít vendégeink számára. A lakosztály egy légterű, alapterülete 34 nm, amelyben egy L alakú hálórész van kialakítva, továbbá egy kihúzható kanapé is található. A lakosztályhoz extra bekészítések tartoznak.

Bővebben

Prémium Junior lakosztály

A panorámás Prémium Junior lakosztályaink gyönyörű kilátást biztosítanak. A lakosztály egy légterű, alapterülete 34 nm, amelyben egy L alakú hálórész van kialakítva, továbbá egy kihúzható kanapé is található. A lakosztályhoz extra bekészítések tartoznak.

Bővebben

Prémium Club lakosztály

A Pilisi Parkerdőre néző Prémium Club lakosztályaink tökéletes nyugalmat és csendet biztosítanak a pihenni vágyó vendégek számara. A lakosztály alapterülete 42 nm, amely egy hálószobából, egy nappaliból, egy exkluzív fürdőből (infra szaunával, hidromasszázskáddal, esőzuhannyal, egyedi Algotherm bekészítésekkel) áll. A lakosztályhoz extra bekészítések tartoznak: Nescafé Dolce Gusto kávéfőző, érkezéskor 0,75l ásványvíz, érkezéskor 1 üveg pezsgő, Vintage Beauty kozmetikai ajándékcsomag. 

Bővebben

Prémium Grand lakosztály

A panorámás Prémium Grand lakosztályaink gyönyörű kilátást és tökéletes kényelmet biztosítanak. A lakosztály alapterülete 58 nm, amely egy hálószobából, egy nappaliból, egy exkluzív fürdőből (infraszaunával, hidromasszázskáddal, esőzuhannyal, egyedi Algotherm bekészítésekkel) és egy különálló mosdóból áll. A lakosztályhoz extra bekészítések tartoznak.

Bővebben
Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most

Törzsvendégprogram

A program az egyénileg foglaló vendégek részére készült. Célja vendégeink hűségének jutalmazása, az eltöltött szobaéjszaka alapján többletszolgáltatások nyújtása.

Bővebben