SZÉP KÁRTYA :: THV

SZÉP KÁRTYA

A SZÉP kártyák esetében mindhárom alszámla (szállás, vendéglátás, szabadidő) egyenlegéről lehet fizetést kezdeményezni szállás igénybevétele esetén.

Útmutató SZÉP kártyával történő előleg fizetéséhez


A NAV álláspontja szerint a SZÉP kártya felhasználását szabályozó 55/2011 (IV. 12.) Korm. rendeletben foglaltak szerint, csak az alábbi szolgáltatások fizethetők SZÉP kártyával:

  • - szálláshely-szolgáltatás
  • - vendéglátás
  • - fizikai közérzetet javító szolgáltatás
  • - egyéb humán-egészségügyi ellátás
  • - máshová nem sorolt egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység

SZÉP kártyával nem lehet fizetni az alábbi adót és szolgáltatásokat:

  • - idegenforgalmi adó
  • - dohányáru
  • - borravaló
  • - fizetős mozicsatorna (PayTV)
  • - szobaszámlára terhelt egyéb kifizetéseket (pl.: ajándékbolt, taxi stb.)

 

OTP SZÉP kártya

 

Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán. A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie:

Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként;

A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása, vagy

Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása után

Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni.

Kérjük, hogy az előlegfizetés során keletkezett bizonylatot emailben küldje el részünkre, ezzel igazolva az előlegfizetés megtörténtét.

Bővebb információ: OTP SZÉP kártya

 

K&H SZÉP kártya

A K&H Szép kártyával való utalás a K&H ügyfélszolgálati vonalán keresztül indítható el a 20/30/70-335-3355 számon. Amennyiben a bank kéri, szállodánk azonosítója: 7000000239.

A szállás előleg nem kerül átutalásra a szálláshely felé, hanem az előleg összege a kártyabirtokos alszámláján zárolásba kerül, amelyet csak a szálláshely tud törölni a rendszerben. A szálláselőlegre zárolt összeget a kártyabirtokos nem tudja elkölteni és ez biztosítékot jelent a szálláshely számára, hogy a szállás előlegre garantáltan megvan a fedezet a kártyabirtokos alszámláján.

Bővebb információ: K&H SZÉP kártya

 

MKB SZÉP kártya

Előrefizetés (előlegfizetés) Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott “Azonosító szám”-ot (nem azonos a kártyaszámmal!).

Az előrefizetés menete röviden az alábbiak szerint zajlik:

A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba,

Megadja a kártyabirtokos “Azonosítószám”-át, nevét és az egyéb szükséges adatokat (igény érvényessége, ügyiratszám (ha van ilyen), szolgáltató e-mail címét).

A szolgáltató a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően megadott e-mail címre kap egy “Előrefizetési azonosító” számot ezt közli a Kártyabirtokossal (e-mailen, vagy telefonon),

A Kártyabirtokos ezt követően külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott “Előrefizetési azonosító” segítségével, a szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével

Amennyiben a Kártyabirtokos a megadott időpontig az előrefizetési igényt a rendszerben sikeresen jóváhagyja (megtörténik a zárolás), úgy a tranzakcióról mind a Szolgáltató, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap.

Az így kifizetett (zárolt) összeg – a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan – 5 munkanapon belül kerül átutalásra a szolgáltató részére. 

Bővebb információ: MKB SZÉP kártya

Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most