Esküvőszervezés :: THV

Esküvőszervezés

eskövő

Kedves Ifjú Pár!

Alábbiakban a Thermal Hotel Visegrád****superior esküvői ajánlatát olvashatják. Amennyiben pontos elképzeléseik vannak menyegzőjükkel kapcsolatosan, elkészítjük Önöknek egyedi igényeikre szabott ajánlatunkat.

Miért Tökéletes Helyszín Választás a Thermal Hotel Visegrád****superior?

Amennyiben nyugodt és harmonikus környezetre vágyik, ahol megszűnik a rohanás és a stressz, válassza az ország legszebb természeti kincsének négycsillagos superior minőséget biztosító szállodáját, a Dunakanyar szélesvásznú panorámáját kínáló Thermal Hotel Visegrád****superior-t. Szállodánk a zavartalan kikapcsolódást nyújtja Önöknek Budapesttől mindössze 45 km-re, ingyenes szabadtéri parkolási lehetőséggel.

A Thermal Hotel Visegrád****superior számos kikapcsolódási lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A római és török hangulatú fürdőnk, szolgáltatási és kezelési listánk sokrétűsége és képzett kollégáink garantálják vendégeinknek a teljes kikapcsolódást és pihenést. 

A szálloda adottságai kitűnően aláfestik az Önök házasságkötését, azon túl, hogy minden igényt kielégítő rendezvénytermeink megfelelő technikával felszereltek, munkatársaink pedig szakmai felkészültségükkel segítik a lakodalom sikeres lebonyolítását. Tíz légkondicionált rendezvénytermünk közül a legnagyobb összesen 200 fő befogadását teszi lehetővé (körasztalos elrendezésben), 174 darab szobánk pedig a résztvevők szállásigényét biztosítja. 

Ha Önök egy látványos és kompromisszumoktól mentes házasságkötésre és lakodalomra vágynak, válasszák a Thermal Hotel Visegrád***superior-t. Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink az Önök igényei szerint szervezik és bonyolítják le esküvőjüket.

Esküvői ceremónia

Amennyiben szeretnék a polgári ceremóniát is szállodánkban tartani, ehhez minden feltételt és a szervezést magas színvonalon biztosítunk, természetesen az Önök elképzeléseinek, igényeinek figyelembe vétele mellett. 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kihelyezett polgári, illetve az egyházi ceremónia ügyében az Ifjú Párnak egyénileg kell bejelentkezni és a szükséges teendőket intézni az alábbiak szerint: 

Kihelyezett polgári ceremónia:

 • Díját a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban kell az esküvő megrendelésekor kifizetni.
 • Szükséges iratok, feltételek:
 • Illetékbélyeggel ellátott kérelem, melyben megindokolják, hogy miért szeretnék külső helyszínen (THV) tartani a ceremóniát (pl. vendéglétszám).
 • A tervezett időpontot megelőző 31 nappal személyesen, mindkét félnek meg kell jelennie a hivatalban, személyi igazolvánnyal, születési anyakönyvi kivonattal, lakcím kártyával.
 • Külföldi állampolgárok esetében, külön iratokat kell benyújtani, amiről szükség esetén a hivatalban adnak felvilágosítást.
 • Az anyakönyvezető szállítását biztosítani kell.
 • A szállodának kell adnia egy befogadó nyilatkozatot a hivatalnak, hogy valóban biztosítják a helyszínt és az anyakönyv védelmét.
 • Elérhetőség: Visegrád Város Polgármesteri Hivatala – Anyakönyvi osztály, 
 • Ügyfélfogadás: kedd, szerda 8:00-12:00 és 13:00-16:00,
 • Telefon: 26/398-255.

Kihelyezett egyházi ceremónia: 


A római katolikus plébánia tájékoztatása szerint nincs lehetőség kihelyezett egyházi ceremóniára, csak a templomban tartható.

Elérhetőség: Keresztelő Szent János templom plébániája, 2025 Visegrád, Fő u. 91. Telefon: 06-26-398-006.  

Szobaárak

Az alábbi árak tartalma:

 • Szállás büféreggelivel és standard büfévacsorával, valamint a szálloda fürdő- és wellnessközpontjának korlátlan használata, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
 • Egy éjszakás szállás – hosszabbított szobaelhagyás (12 óra), kétágyas szobában gazdag büféreggelivel, 
 • A szálloda fürdő- és wellnessközpontjának korlátlan használata, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
 • fűtött külső és belső élményfürdő,
 • gyermek- és termálmedencék (32 és 38oC),
 • fűtött szabadtéri úszómedence,
 • nyári strandmedence napozóterasszal (szezonális),
 • tepidárium és szaunapark (finn szauna és gőzfürdő merülő medencével, illatos gőzkamra, aromakabin, élményzuhanyok, jégkút),
 • fitneszterem,
 • fürdőköntös
 • Wi-Fi a szálloda egész területén,
 • Szabadtéri parkoló használat kapacitás függvényében,
 • Áfa

Árak: Ft / szoba / éj


Classic egyágyas szoba

30 900 Ft-tól

Classic kétágyas szoba

39 900 Ft-tól

Dunakanyarra néző junior lakosztály


Az ifjú párnak 2 éjszakára ingyenes!

Prémium szoba felára: 3 390 Ft / fő / éj. Dunakanyarra néző panoráma és extra szobai bekészítés: Nestlé Dolce Gusto kávégép, üdvözlő ásványvíz és kozmetikai csomag.

Az idegenforgalmi adó 460 Ft / fő / éj 18 éves kor fölött. Amennyiben a jogszabályban rögzített hatályos IFA mértéke megváltozik, a változtatás jogát fenntartjuk.

Vendéglátás

Az ajánlatban étkezések árai, valamint az étlapon, az itallapon és a borlapon feltüntetett eladási árak tartalmazzák az Áfa-t és az 5%-os felszolgálási díjat, amelyet a végszámlán külön tételként tüntetünk fel.

A konyha átadására, vagy külsős ételek behozatalára Szállodánkban nincsen lehetőség.

Főétkezések

Ft / fő / adag

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a menük kialakításakor, egyedi elképzeléseiket is szívesen figyelembe vesszük!

Standard svédasztalos büfévacsora
(nem szálló vendégeknek)

6 400 Ft

Grill vacsora (menüsor külön feltüntetve)

egyedi felár
ellenében

Gálavacsora (menüsor külön feltüntetve)

Éjféli menü (töltött káposzta, pörkölt)

2 000 Ft

Vendégváró falatok

Ft / kg

Édes vagy sós apró sütemény

6 000 Ft

Italcsomagok

Ft / fő

Alkoholmentes italcsomag – 1 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé és tea)

1 600 Ft

Alkoholmentes italcsomag – 2 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé és tea)

2 200 Ft

Italcsomag – 2 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

4 000 Ft

Italcsomag – 3 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

5 500 Ft

Italcsomag – 4 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

6 400 Ft

Italcsomag – 5 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

8 200 Ft

Italcsomag – 6 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

9 500 Ft

Röviditalos italcsomag - 2 órás időtartamra*

14 900 Ft

Röviditalos italcsomag - 3 órás időtartamra*

18 900 Ft

Röviditalos italcsomag - 4 órás időtartamra*

22 700 Ft

*Röviditalos italcsomag tartalma: üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor, Johnnie Walker Red, Jim Beam, Unicum, Unicum Next, Szatmári szilvapálinka, Fürtös meggypálinka, Bailey’s, Absolute Vodka, Martini Bianco, Rosso, Dry

További információk:

Parkolási lehetőség: A szálloda parkolójában (szabad téren és garázsban) összesen 150 férőhely áll rendelkezésre. Szabad téren a parkolást térítésmentesen, a garázsban 1 000 Ft/éj áron biztosítjuk.

Dekoráció: Esküvői ceremóniához, illetve a lakodalomhoz szállodánk saját dekorációval nem rendelkezik. Ebédhez, vacsorához biztosítjuk a terítést fehér damaszt terítővel, fehér szalvétával, étkészlettel. Egyedi elképzeléseik alapján, külsős szolgáltatónk bevonásával tudunk ajánlatot adni
pl. székszoknyára, asztali díszítésre, továbbá egyéb külső- vagy belső helyszínre vonatkozó dekorációra. Amennyiben rendelkeznek saját dekoratőrrel, annak behozatala térítésmentes, kizárólagossághoz nem ragaszkodunk.

Zenekar, DJ: Igényük esetén zenekart vagy Dj-t tudunk ajánlani (nem kizárólagosan).

Fotós, videós: Személyükre vonatkozóan kérjük, egyéni szervezésben biztosítsák.

Az ajánlatban szereplő árak szállás és étkezés együttes igénybevétele mellett érvényesek. Az ÁFA mértéke szállás esetén 18%, minden egyéb szolgáltatás esetén 27%. Amennyiben a teljesítés időpontjában az ÁFA törvények változnak, a nettó árak változatlanul hagyása mellett, az ÁFA változással módosított értékek kerülnek feltüntetésre.

Lemondási és kötbér feltételek:

A rendezvény e-mailben, vagy telefonon történő megrendelését követően, a rendezvényt megelőző 60. napig történő lemondás esetén a kötbér mértéke a megrendelt szobamennyiség értékének, terem- és technika bérleti díjának, vendéglátás (étkezések, kávészünetek) és egyéb megrendelt szolgáltatások díjának 25%-a,

59-16 nap közötti lemondás esetén a kötbér mértéke a megrendelt szobamennyiség értékének, terem- és technika bérleti díjának, vendéglátás (étkezések, kávészünetek) és egyéb megrendelt szolgáltatások díjának 50%-a,

15 napon belüli lemondás esetén a kötbér mértéke a megrendelt szobamennyiség értékének, terem- és technika bérleti díjának, vendéglátás (főétkezések, kávészünetek) és egyéb megrendelt szolgáltatások díjának 100%-a.

Az étkezési létszám vonatkozásában (étkezések, kávészünetek) maximum 10% létszámcsökkenést fogad el a szolgáltató az előzetesen megrendelt mennyiséghez képest legkésőbb a rendezvényt megelőző 24. óráig.

Várjuk mihamarabbi szíves megrendelésüket. A megrendelésben kérjük pontosan megadni a számlázási, levelezési nevet és címet, valamint cég esetén adószámát.

Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most