Rendezvény :: THV

Elérhetőség és ajánlatkérés

Bízunk benne, hogy a honlapunkon talált információk alapján felkeltettük érdeklődését. Személyre szabott árajánlattal kapcsolatban a bővebben gombra kattintva találja meg rendezvényszervezőinket.

Bővebben

Általános információk

Amennyiben nyugodt és harmonikus környezetre vágyik, ahol megszűnik a rohanás és a stressz, válassza az ország legszebb természeti kincsének négycsillagos superior minőséget biztosító szállodáját, a Dunakanyar szélesvásznú panorámáját kínáló Thermal Hotel Visegrád****superior-t.

Bővebben

Rendezvénytermeink

Minden igényt kielégítő rendezvénytermeink megfelelő technikával felszereltek, munkatársaink pedig szakmai felkészültségükkel segítik a rendezvény sikeres lebonyolítását. Tíz légkondicionált rendezvénytermünk közül a legnagyobb összesen 420 fő befogadását teszi lehetővé, 174 darab szobánk pedig a részvevők szállásigényét biztosítja.

Bővebben

Vendéglátás

2015.01.01-től félpanziós szálláscsomagot értékesítünk, mely mellé újdonságként választhatóak fél- vagy egynapos konferenciacsomagok.

Bővebben

Esküvőszervezés

Ha Önök egy látványos és kompromisszumoktól mentes házasságkötésre és lakodalomra vágynak, válasszák a Thermal Hotel Visegrád****superior-t. Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink az Önök igényei szerint szervezik és bonyolítják le esküvőjüket. Bővebben

Csapatépítő programok

Kikapcsolódási lehetőségek házon belül és kívül! Különtermi vacsorák, zenés partik, bor- és pálinkakóstolók stb.

Bővebben
Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most