Önfeledt családi pihenés

Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy a kicsiktől a nagyokig, korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, legyen szó akár a wellness szolgáltatásainkról vagy az animációs programjainkról. A Thermal Hotel Visegrád****superior 7 medencével rendelkező Lepence Spa wellness részlege egész évben várja a családokat! Emellett két játszóterünk és a  játszószobánk is nyitva áll kis vendégeink előtt. 

Nálunk különleges élmények várnak a gyermekre, hiszen szállodánk kabala állata, Visi Mókus egész évben itt van, hogy üdvözölje őket! Animátoraink azon dolgoznak, hogy minden héten szórakoztató programokkal lephessék meg a gyermekeket és a felnőtteket. 

CSALÁDOKNAK IDEÁLIS SZOBÁINK, EGYÜTT, DE MÉGIS KÜLÖN:

  • Harmónia családi szoba: a Recepció szintjén található 2 db összenyitható 2*21 nm-es, parkettás kétágyas szobák
  • Classic családi szoba: a szálloda első emeletén található 2 db összenyitható 2*21 nm-es, padlószőnyeges kétágyas szobák
  • Prémium családi szoba: a szálloda második és harmadik emeletén, a Dunakanyarra és a Börzsönyre néző oldalon található 2 db összenyitható 2*21 nm-es, padlószőnyeges szobák, melyekben extra bekészítésként Nescafé Dolce Gusto kávéfőzővel, érkezéskor ásványvízzel (0,75l) és Vintage Beauty kozmetikai ajándékcsomaggal is kedveskedünk

Szobáinkba igény szerint pótágyat és babaágyat is be tudunk készíteni.

Mivel igyekszünk még a gyermekek örömére tenni?

  • Érkezéskor és távozáskor meglepetéssel kedveskedünk nekik a Recepción.
  • Ha még kicsik a pótágyhoz, hálós és rácsos babaágyat is tudunk bekészíteni, de a babakád, pelenkázó, wc-szűkítő, fellépő, konnektorvédő, vízforraló sem akadály!
  • A gyerekeké a főszerep gyermekpancsolónkban is, a benne található csúszdáról nem is beszélve!
  • Duna Éttermünkben élmény minden étkezés! Ha nem érik fel a kis vendégek az asztalt, etetőszék áll rendelkezésre. Külön svédasztal van a gyermekek részére, hogy kényelmesen tudjanak ők is válogatni a gyermekmenükből, a legkisebbeket pedig bébiétellel várjuk. Ha ez még nem elég, jöhet a játszósarokban egy kis színezés, hogy a szülők is kényelmesen befejezhessék az étkezést!
  • Hotelünk újonnan átadott Visi Mókus Családi Élménybirodaloma háromszintes, 7 méter magas gyermekjátszó, mely nem csupán a mérete miatt grandiózus: ügyességi pályát, az ország legnagyobb zárt beltéri csúszdáját, kézműves foglalkozásra alkalmas teret, valamint számtalan játékot rejt.

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK:

Pihenjenek kettesben vagy a családdal az idei első hosszú hétvégén, a tavasz legszebb ünnepén Visegrád egyetlen négycsillag superior, termál vizes szállodájában.

Bővebben

Ismét egy remek alkalom arra, hogy 3 napot együtt töltsünk a párunkkal vagy a családunkkal.

Bővebben

A legjobb élmény az egész családnak! Pihenjenek a gyerekekkel, nagyszülőkkel vagy a párjukkal, minden adott egy tökéletes május végi, hosszú hétvégés kikapcsolódáshoz.

Bővebben
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj