Szauna felöntés

A török stílusjegyekkel felruházott szauna világunkban 3 különböző szauna áll vendégeink rendelkezésére. A hagyományos finn szaunák mellett gőzkabin, illatos gőzkabin, infraszauna, aromakamra és tepidárium található. A kellemes felfrissülésről a hideg vizes merülő medencék és az élményzuhanyok gondoskodnak.

Egészségünk megőrzésében, erőnlétünk és fittségünk javításában fontos szerepet játszik a szauna használata. A rendszeres szaunázással testünk megszabadul a felhalmozódott méreganyagoktól, mivel a szauna által kibocsátott hő hatására verejtékezni kezdünk, pórusaink ezáltal kitágulnak, így a káros anyagok gyorsan és könnyen távoznak szervezetünkből. Naponta változatos felöntésekkel várjuk vendégeinket.

Ár:

 

Szauna felöntés: 1200 Ft / alkalom

Szauna Hőfok
Finn szauna I. 78-80 °C
Finn szauna II. 85-90 °C
Natúr szauna 80-90 °C
Gőzkabin 44-46 °C
Illatos gőzkabin 38-40 °C

Minden szauna felöntés ideje alatt a szauna mester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a vendégek akklimatizálódását. Igyekszik személyre szabott ventillációt biztosítani, a vendégek körül szauna zászlója és törölközője segítségével kavarja a forró levegőt.

Ezenkívül a szauna mester igyekszik minden, a szaunázást érintő kérdések megválaszolására illetve felügyeli a szauna részleget és ellenőrzi, hogy minden vendég betartsa a helyes-, és higiénikus szaunázás szabályait.

Egy-egy program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki, aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szaunát. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxáció.

A szauna mesterek egyik célja a felöntésen, hogy a vendégek hátán futkosson a hideg. Ez nagyon különleges, jó érzés, és elsősorban a stresszoldásban nyújt nagy segítséget a „libabőrözéskor” tapasztalt endorfin nevű hormontermelődés serkentésének köszönhetően. A technika hatására 20%-kal több méreganyag távozik a szervezetből. A felöntések alkalmával használt olajok javítják a légutak átjárhatóságát, élénkítik a vérellátást, fertőtlenítenek, csillapítják a fájdalmat és a gyulladást, valamint görcsoldó hatással is rendelkeznek.

  • Legyenek kedvesek 15 perccel a program előtt megérkezni.
  • A szeánszok előtt 1-1,5 órával már ne egyenek és lehetőleg ebben az időben, sok folyadékot fogyasszanak.
  • A felöntések között kevesebb mennyiségű folyadékbevitel ajánlott.
  • Papucs, ékszerek és fürdőruha / fürdőnadrág nélkül szaunázzanak, hogy megelőzzék a bőr kipirosodását és a klór kipárolgását.

A szeánszok mindig meghatározott programok keretein belül zajlanak. Minden egyes programnak megvan a maga külön varázsa.

A felöntéseken való részvétel korlátozott számú, így kérjük, előre jelezzék az Úszómesteri pultnál a létszámot, illetve hogy melyik felöntésen szeretnének részt venni.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj