Koronavírus tájékoztató


Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyarország Kormánya által elrendelt, a turisztikai és vendéglátó tevékenységet végző vállalkozásokat érintő korábbi korlátozó rendelkezések, majd a március 28-án életbe lépő kijárási korlátozás olyan elháríthatatlan külső körülményt teremtettek, melynek kapcsán ellehetetlenült a szálloda működése, így a veszélyhelyzet fenntartásáig üzemszünetet voltunk kénytelenek elrendelni.

Ezúton szeretnénk felhívni az előleggel garantált, érvényes foglalással rendelkező Vendégeink szíves figyelmét arra, hogy ezen vis maior helyzetben, a már befizetett előlegeket nem áll módunkban visszafizetni. Ugyanakkor szállodánk lehetőséget biztosít arra, hogy módosítsák az időpontot vagy kérjenek szabadon felhasználható értékutalványt a már korábban befizetett összegről. Természetesen az utalványok érvényességét a járvány hazai levonulása, a veszélyhelyzet feloldása utáni 6 hónapra mindenképpen biztosítjuk, amennyiben a jelenleg általunk meghatározott 2020. december 20-i időpont erre nem nyújt elegendő időt. Amennyiben már olyan utalvánnyal foglalt, mely a közeljövőben jár le és a járvány miatt nem tudja felhasználni, természetesen annak a hosszabbítását is biztosítjuk.  

Tekintettel a rendkívüli helyzetre, kollégáink egészségének védelme érdekében, március 28-tól csak e-mailen vagyunk elérhetőek, az adminisztráció „home office” rendszerben történik, így leveleiket az info@thv.hu e-mail címre várjuk.

Bízunk benne, hogy a koronavírus világjárvány Magyarországot érintő fertőzöttségének végezetével a jövőben is megtisztelnek minket bizalmukkal és hamarosan ismét szállodánk vendégeként köszönthetjük Önöket!

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel,

Thermal Hotel Visegrád****


2020.03.12.

 

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy szállodánk, a Thermal Hotel Visegrád, egyelőre zavartalanul üzemel.
Szándékaink szerint ez így is marad, mindaddig, amíg a szállodák működéséről a Kormány és/vagy az Operatív törzs másképp nem rendelkezik.
Ahogy a múltban és a jelenben, úgy a közeljövőben is igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy pihenésük nyugodt és kifogástalan legyen a Természetes Harmónia Vonzásában.

Az Önök aggodalmait a koronavírus kapcsán teljes mértékben megértjük, és biztosítjuk Önöket, hogy minden előírást betartva, sőt azt önként fokozva, garantáljuk a rajtunk múló higiéniás protokollokat, feltételeket. Nem csak kedves Vendégeinkre, hanem a 120 fős személyzet minden tagjára is nagy hangsúlyt fektetünk, ha az egészségről és a munkakörülményekről van szó.
A pánik nem jó tanácsadó, ellenben a professzionális felkészülés minden eshetőségre megnyugvást jelent. Mi a lehetőségeinkhez mérten, 16 év tapasztalatával felkészültnek érezzük magunkat, Önök pedig számíthatnak ránk!

Nagy szeretettel várjuk Önöket a továbbiakban is a megszokott szolgáltatási színvonal biztosításával, ha kikapcsolódásra, pihenésre, feltöltődésre vágynak!

Üdvözlettel,
Nádas Gábor
vezérigazgató
Thermal Hotel Visegrád****superior
www.thv.hu

Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most