Szobák

„Harmónia” kétágyas szoba

A szálloda földszintjén elhelyezkedő, parkettás szobáink tökéletes nyugalmat biztosítanak vendégeink számára. A szobák alapterülete 21-22 nm, a szobákban legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

Park oldali kétágyas szoba

A Pilisi Parkerdőre néző szobák tökéletes nyugalmat és csendet biztosítanak a pihenni vágyó vendégek számara. A szobák alapterülete 21-22 nm, a szobákban legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

Dunakanyarra néző kétágyas szoba

Dunakanyarra néző kétágyas szobáink lélegzetelállító kilátást biztosítanak Magyarország egyik legszebb természeti kincsére, a Dunakanyarra. A szobák alapterülete 21-22 nm, a szobákban legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

„Harmónia” kapcsolódó családi szobák

A szálloda földszintjén elhelyezkedő, parkettás szobáinkat a több gyermekkel, családtaggal utazók számára ajánljuk. A családi szoba 2 db teljes értékű kétágyas szobából áll, amelyeket egy összekötő ajtó kapcsol össze. A szobák alapterülete 2×22 nm, a szobákban lakóegységenként legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

Kapcsolódó családi szobák

A szálloda Dunakanyarra néző oldalán elhelyezkedő családi szobái ideális választás a több gyermekkel, családtaggal utazók számára. A családi szoba 2 db teljes értékű kétágyas szobából áll, amelyeket egy összekötő ajtó kapcsol össze. A szobák alapterülete 2×22 nm, a szobákban lakóegységenként legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

Mozgáskorlátozottak számára kialakított park oldali szoba

Pilisi Parkerdőre néző akadálymentesített szoba, speciálisan mozgáskorlátozottak számára kialakított fürdőszobával. A szoba alapterülete 27 nm, a szobában legfeljebb két pótágy helyezhető el.

Bővebben
Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most

Törzsvendégprogram

A program az egyénileg foglaló vendégek részére készült. Célja vendégeink hűségének jutalmazása, az eltöltött szobaéjszaka alapján többletszolgáltatások nyújtása.

Bővebben