Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

eskövő

Kedves Ifjú Pár!

Alábbiakban a Thermal Hotel Visegrád****superior esküvői ajánlatát olvashatják. Amennyiben pontos elképzeléseik vannak menyegzőjükkel kapcsolatosan, elkészítjük Önöknek egyedi igényeikre szabott ajánlatunkat.

Miért Tökéletes Helyszín Választás a Thermal Hotel Visegrád****superior?

Amennyiben nyugodt és harmonikus környezetre vágyik, ahol megszűnik a rohanás és a stressz, válassza az ország legszebb természeti kincsének négycsillagos superior minőséget biztosító szállodáját, a Dunakanyar szélesvásznú panorámáját kínáló Thermal Hotel Visegrád****superior-t. Szállodánk a zavartalan kikapcsolódást nyújtja Önöknek Budapesttől mindössze 45 km-re, ingyenes szabadtéri parkolási lehetőséggel.

A Thermal Hotel Visegrád****superior számos kikapcsolódási lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A római és török hangulatú fürdőnk, szolgáltatási és kezelési listánk sokrétűsége és képzett kollégáink garantálják vendégeinknek a teljes kikapcsolódást és pihenést. 

A szálloda adottságai kitűnően aláfestik az Önök házasságkötését, azon túl, hogy minden igényt kielégítő rendezvénytermeink megfelelő technikával felszereltek, munkatársaink pedig szakmai felkészültségükkel segítik a lakodalom sikeres lebonyolítását. Tíz légkondicionált rendezvénytermünk közül a legnagyobb összesen 200 fő befogadását teszi lehetővé (körasztalos elrendezésben), 174 darab szobánk pedig a résztvevők szállásigényét biztosítja. 

Ha Önök egy látványos és kompromisszumoktól mentes házasságkötésre és lakodalomra vágynak, válasszák a Thermal Hotel Visegrád***superior-t. Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink az Önök igényei szerint szervezik és bonyolítják le esküvőjüket.

Esküvői ceremónia

Amennyiben szeretnék a polgári ceremóniát is szállodánkban tartani, ehhez minden feltételt és a szervezést magas színvonalon biztosítunk, természetesen az Önök elképzeléseinek, igényeinek figyelembe vétele mellett. 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kihelyezett polgári, illetve az egyházi ceremónia ügyében az Ifjú Párnak egyénileg kell bejelentkezni és a szükséges teendőket intézni az alábbiak szerint: 

Kihelyezett polgári ceremónia:

 • Díját a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban kell az esküvő megrendelésekor kifizetni.
 • Szükséges iratok, feltételek:
 • Illetékbélyeggel ellátott kérelem, melyben megindokolják, hogy miért szeretnék külső helyszínen (THV) tartani a ceremóniát (pl. vendéglétszám).
 • A tervezett időpontot megelőző 31 nappal személyesen, mindkét félnek meg kell jelennie a hivatalban, személyi igazolvánnyal, születési anyakönyvi kivonattal, lakcím kártyával.
 • Külföldi állampolgárok esetében, külön iratokat kell benyújtani, amiről szükség esetén a hivatalban adnak felvilágosítást.
 • Az anyakönyvezető szállítását biztosítani kell.
 • A szállodának kell adnia egy befogadó nyilatkozatot a hivatalnak, hogy valóban biztosítják a helyszínt és az anyakönyv védelmét.
 • Elérhetőség: Visegrád Város Polgármesteri Hivatala – Anyakönyvi osztály, 
 • Ügyfélfogadás: kedd, szerda 8:00-12:00 és 13:00-16:00,
 • Telefon: 26/398-255.

Kihelyezett egyházi ceremónia: 


A római katolikus plébánia tájékoztatása szerint nincs lehetőség kihelyezett egyházi ceremóniára, csak a templomban tartható.

Elérhetőség: Keresztelő Szent János templom plébániája, 2025 Visegrád, Fő u. 91. Telefon: 06-26-398-006.  

Szobaárak

Az alábbi árak tartalma:

 • Szállás büféreggelivel és standard büfévacsorával, valamint a szálloda fürdő- és wellnessközpontjának korlátlan használata, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
 • Egy éjszakás szállás – hosszabbított szobaelhagyás (12 óra), kétágyas szobában gazdag büféreggelivel, 
 • A szálloda fürdő- és wellnessközpontjának korlátlan használata, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
 • fűtött külső és belső élményfürdő,
 • gyermek- és termálmedencék (32 és 38oC),
 • fűtött szabadtéri úszómedence,
 • nyári strandmedence napozóterasszal (szezonális),
 • tepidárium és szaunapark (finn szauna és gőzfürdő merülő medencével, illatos gőzkamra, aromakabin, élményzuhanyok, jégkút),
 • fitneszterem,
 • fürdőköntös
 • Wi-Fi a szálloda egész területén,
 • Szabadtéri parkoló használat kapacitás függvényében,
 • Áfa

Árak: Ft / szoba / éj

2016. év

Parkoldali egyágyas szoba

25 400 Ft-tól

Parkoldali kétágyas szoba

40 800 Ft-tól

Dunai junior lakosztály (kapacitásunk függvényében)

Az ifjú párnak 2 éjszakára ingyenes!
(minimum 50 fős esküvő esetében)

Dunai panorámás szoba felára: 1 750 Ft / fő / éj. Az idegenforgalmi adó 410 Ft / fő / éj 18 éves kor fölött.  Amennyiben a jogszabályban rögzített hatályos IFA mértéke megváltozik, a változtatás jogát fenntartjuk.

Vendéglátás

Az ajánlatban étkezések árai, valamint az étlapon, az itallapon és a borlapon feltüntetett eladási árak tartalmazzák az Áfa-t és az 5%-os felszolgálási díjat, amelyet a végszámlán külön tételként tüntetünk fel. 

A konyha átadására, vagy külsős ételek behozatalára Szállodánkban nincsen lehetőség.

Főétkezések

Ft / fő / adag

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a menük kialakításakor, egyedi elképzeléseiket is szívesen figyelembe vesszük!

Standard svédasztalos büfévacsora, vagy háromfogásos felszolgált vacsora

szobaárban

Egyedi svédasztalos büfévacsora, vagy háromfogásos felszolgált vacsora

egyedi felár ellenében

Grill vacsora (menüsor külön feltüntetve)

Gálavacsora (menüsor külön feltüntetve)

Éjféli menü (töltött káposzta, pörkölt)

1 500 Ft

Étkezések közti hideg bekészítés

Ft / fő / adag

Alap kávészünet (1 kávé/tea, 1 üdítő/ásványvíz, édes-sós aprósütemény/uzsonnasütemény/friss gyümölcs/zöldség crudité)

1 800 Ft

Italos kávészünet (1 kávé/tea, 1 üdítő/ásványvíz)

1 300 Ft

Kávészünet felárak: Aprósütemény/friss gyümölcs/uzsonnasütemény/ zöldség crudité

590 Ft

Kávészünet felárak: Mini szendvics

890 Ft

Italcsomagok

Ft / fő

Alkoholmentes italcsomag – 1 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé és tea)

1 500 Ft

Alkoholmentes italcsomag – 2 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé és tea)

2 000 Ft

Italcsomag – 2 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

3 800 Ft

Italcsomag – 3 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

4 800 Ft

Italcsomag – 4 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

6 000 Ft

Italcsomag – 5 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

7 800 Ft

Italcsomag – 6 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

9 200 Ft

Italcsomag – 7 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

10 000 Ft

Italcsomag – 8 órás időtartamra (üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor)

12 000 Ft

Röviditalos italcsomag - 2 órás időtartamra*

13 000 Ft

Röviditalos italcsomag - 3 órás időtartamra*

16 500 Ft

Röviditalos italcsomag - 4 órás időtartamra*

20 200 Ft

*Röviditalos italcsomag tartalma: üdítő, ásványvíz, kávé tea, csapolt sör, bor, Johnnie Walker Red, Jim Beam, Unicum, Unicum Next, Szatmári szilvapálinka, Fürtös meggypálinka, Bailey’s, Absolute Vodka, Martini Bianco, Rosso, Dry

Ízelítő menüajánlatainkból

Standard svédasztalos büfévacsora vagy háromfogásos felszolgált vacsora ára 5 300 Ft, melynek árát a szobaárak tartalmazzák! Alább felsorolt árakból ez levonásra kerül.

Esküvői felszolgált menük 2016

Letöltés

Esküvői büfé menük 2016

Letöltés

Esküvői grill menük 2016

LetöltésTovábbi információk:

Parkolási lehetőség: A szálloda parkolójában (szabad téren és garázsban) összesen 150 férőhely áll rendelkezésre. Szabad téren a parkolást térítésmentesen, a garázsban 1 000 Ft/éj áron biztosítjuk.

Dekoráció: Esküvői ceremóniához, illetve a lakodalomhoz szállodánk saját dekorációval nem rendelkezik. Ebédhez, vacsorához biztosítjuk a terítést fehér damaszt terítővel, fehér szalvétával, étkészlettel. Egyedi elképzeléseik alapján, külsős szolgáltatónk bevonásával tudunk ajánlatot adni
pl. székszoknyára, asztali díszítésre, továbbá egyéb külső- vagy belső helyszínre vonatkozó dekorációra. Amennyiben rendelkeznek saját dekoratőrrel, annak behozatala térítésmentes, kizárólagossághoz nem ragaszkodunk.

Zenekar, DJ: Igényük esetén zenekart vagy Dj-t tudunk ajánlani (nem kizárólagosan).

Fotós, videós: Személyükre vonatkozóan kérjük, egyéni szervezésben biztosítsák.

Az ajánlatban szereplő árak szállás és étkezés együttes igénybevétele mellett érvényesek. Az ÁFA mértéke szállás esetén 18%, minden egyéb szolgáltatás esetén 27%. Amennyiben a teljesítés időpontjában az ÁFA törvények változnak, a nettó árak változatlanul hagyása mellett, az ÁFA változással módosított értékek kerülnek feltüntetésre.

Lemondási és kötbér feltételek:

A rendezvény e-mailben, vagy telefonon történő megrendelését követően, a rendezvényt megelőző 60. napig történő lemondás esetén a kötbér mértéke a megrendelt szobamennyiség értékének, terem- és technika bérleti díjának, vendéglátás (étkezések, kávészünetek) és egyéb megrendelt szolgáltatások díjának 25%-a,

59-16 nap közötti lemondás esetén a kötbér mértéke a megrendelt szobamennyiség értékének, terem- és technika bérleti díjának, vendéglátás (étkezések, kávészünetek) és egyéb megrendelt szolgáltatások díjának 50%-a,

15 napon belüli lemondás esetén a kötbér mértéke a megrendelt szobamennyiség értékének, terem- és technika bérleti díjának, vendéglátás (főétkezések, kávészünetek) és egyéb megrendelt szolgáltatások díjának 100%-a.

Az étkezési létszám vonatkozásában (étkezések, kávészünetek) maximum 10% létszámcsökkenést fogad el a szolgáltató az előzetesen megrendelt mennyiséghez képest legkésőbb a rendezvényt megelőző 24. óráig.

Várjuk mihamarabbi szíves megrendelésüket. A megrendelésben kérjük pontosan megadni a számlázási, levelezési nevet és címet, valamint cég esetén adószámát.

Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most