Csapatépítő programok

Csapatépítő programok

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

Kikapcsolódási lehetőségek házon belül és kívül:

 • Szállodánk wellness részlege reggel 07.00 órától este 09.00 óráig tarta nyitva.
 • Lepence Sörözőnk a téli időszakban, míg Topáz Drink Bárunk nyáron várja éjféli nyitva tartással a vendégeket.
 • Csoportok számára különtermi vacsorákat, és zenés partikat szervezünk igény szerinti fellépőkkel, DJ-vel és karaokéval.
 • Bor- és pálinkakóstolókat, valamint tematikus vacsorákat is szervezünk a csoportoknak.
Team challenge (outdoor):

A Team Challenge újfajta struktúrája eltér a hagyományos, „állomásról-állomásra” szerkezetű kültéri csapatépítő tréningektől. A csapatoknak 5 missziót kell végrehajtaniuk, (nagyobb létszám esetén 10 küldetést) és minden misszión belül további részfeladatokkal találkoznak. A csapat nem kap teljes információt a részfeladatokkal kapcsolatban, így ezek ismerete nélkül kell kiválasztaniuk azt a feladatot, amelyet végre kívánnak hajtani. Az egyes küldetések különböző tematika szerint épülnek fel, vannak köztük ügyességi, logikai, kreatív feladatok is, így tehát mindenkinek van lehetősége arra, hogy megmutassa erősségeit valamelyik területen akkor is, ha esetleg egy másik misszión belül inkább passzívabb szemlélő. A program helyszín igénye: erdős-ligetes terület, vagy egy szálloda parkja.

City challenge (outdoor):

Egy város felfedezése mindig vonzó program, egy több ezer éves városé pedig különösen izgalmas. Játékunkban a résztvevőket csapatokra osztjuk, akik az adott település történelmének fontosabb eseményeivel, leghíresebb lakóival, legnépszerűbb művészeivel és persze a helyi pletykákkal ismerkednek meg. Mindezt nem a hagyományos formában, hanem izgalmas, vicces, elgondolkodtató, egyszóval játékos formában. A csapatok - miközben bejárják a város nevezetes helyeit, rejtett zugait, titkos átjáróit - különböző tematika mentén kidolgozott feladatokat oldanak meg. Nem kell megijedni, ez nem egy „száraz” történelmi vetélkedő. Amikor például a csapatok egy fagyi kehely majszolása közben megpihennek egy teraszon, biztosan nem így fogják érezni. Így még a rejtvények megoldása is gyorsabban megy.

Éjszakai kalandtúra (outdoor):

Mi lehet izgalmasabb, mint az éjszakai erdő? Rejtelmes homály, állati hangok, neszezés, az avar zörgése. Ebben az izgalmas játékban a csapattagok legfőbb feladata egymás segítése, az együttműködés, a kommunikáció, mert csak ezek segítségével jönnek rá az erdőből kivezető útra. A program során az éjszakai erdő, a hangok, zörejek és a sötétség eleve megadják a játék hangulatát, így a csapatok első feladata tulajdonképpen barátkozás a helyzettel, és csak ezt követi a feladatok megoldása. A program időtartama az éjszakai időpont miatt kb. 1,5 óra. A játék végén a csapatok egy finom pálinkával ünneplik meg a „szabadulást” és végre azok is fellélegezhetnek, akik félnek a sötétben

Garden party (outdoor):

 • Csupa olyan program, amelyeket baráti összejöveteleken szoktunk játszani a kertben, és sok kiegészítő program:
 • Élőkép-alkotás – memória játék
 • Sumo bajnokság
 • Csocsó bajnokság
 • Tollaslabda bajnokság
 • Pingpong bajnokság
 • Strandröplabda bajnokság
 • Kispályás foci
 • Darts verseny
 • Gólyaláb foci és akadályverseny
 • Társasjátékok
 • Óriás jenga

A program helyszín igénye: szálloda parkja vagy bármely szabadtéri rendezvényhelyszín.

Danny Ocean bandája (outdoor):

Az Ocean’s Trilógia (11, 12, 13) ihlette ezt a mozgalmas, vidám játékot, amelynek kerettörténete a kaszinók kifosztásához, műkincsrabláshoz és természetesen a laza eleganciához kapcsolódik. Danny Ocean szeretné bővíteni a csapatát, és most itt a lehetőség, hogy a résztvevők különböző feladatok során bizonyítsák, alkalmasak-e erre. Hogyan birkóznak meg a lézermezővel, tudják-e hatástalanítani a riasztót, hatékonyak-e az útvonaltervezésben? A program során a játékok felidézik a filmekből megismert jeleneteket és végül a csapatok izgalmas krimi kvízben is bemutathatják jártasságukat a témában. A program helyszín igénye: erdős-ligetes terület, vagy egy szálloda parkja.

Filmfesztivál (outdoor és indoor is megvalósítható):

A program során a csapatok különböző témákat húznak, amelyekből azután a rendelkezésükre bocsátott kamera segítségével filmet kell készíteniük. A témák kapcsolódhatnak különböző földrajzi helyszínekhez (pl. Afrika, trópusi szigetek, stb.) vagy a megvalósítás műfaja lehet meghatározott (horror, vígjáték, stb.). A csapatok feladata a forgatókönyv, a dialógusok megírása, a jelmeztervezés és kivitelezés és végül természetesen a rövidfilm leforgatása, majd vágása. Az esti program keretében azután következhet a vetítés és a nevetés. A program kiegészíthető díjkiosztóval is.

Mi Rómaiak (outdoor):

Magyarország számtalan római emlékekkel rendelkezik. A római védvonal, a limes egyik szakasza Magyarországon húzódott. A limes mellett helyőrségek és települések egyaránt találhatók voltak. A játékban egy római helyőrség mindennapjaival, a hadviselés fortélyaival, a kultúra sokszínűségével lehet megismerkedni és a tevékenységekbe belekóstolni. A játék végén kiderül, hogy melyik csapat tagjai lehetnek teljes jogú római polgárok. A program során a római kor hétköznapjaiban felmerülő feladatok merülnek fel, mint pl. hogyan kell viselni a tógát, hogyan építünk katapultot, stb.

Stratégiai Lasertag (outdoor):

Célja a közös önfeledt játszás öröme a kollégákkal, illetve a játék során a bizalom, az együttműködés erősítése jókedvű hangulatban. Lasertag: Fontos szerepet kap a közös stratégia tervezése, és kitartó, összehangolt együttműködés a csapattagok között. Ezek a festék- és ütésmentes fegyverek fantasztikus élményt nyújtanak felhasználójuknak. Eszközök: a résztvevők számára laser érzékelővel felszerelt fegyvereket biztosítunk. A laser puskák nem lőnek ki semmiféle lőszert, ellentétben a paintball-lal és az airsofttal. Találatkor nincs fájdalom, nem áll fenn a sebesülés veszélye. Nem kell védőruházatot, maszkot viselni. A program helyszín igénye: outdoor megvalósítás esetén ligetes, erdős terület.

Programlehetőségek Visegrádon és környékén

A Duna mintegy 400 km hosszú magyarországi szakaszának legszebb része a Szentendre és Esztergom közötti folyamrész. Visegrád a Dunakanyar kiemelt üdülőkörzetében, a festői szépségű Börzsöny és a Visegrádi-hegység lábánál fekszik. A település régi patinás épületeivel, műemlékeivel és keskeny utcáival sajátos történelmi hangulatot áraszt. Kedvező közlekedési és földrajzi adottságainak köszönhetően közúton és hajóval egyaránt megközelíthető. A nemzetközi kulturális örökségünkhöz tartozó műemlékek, az idegenforgalmi rendezvények és a létesítmények méltán emelik országos, sőt nemzetközi hírű településsé Visegrádot.

A környék nevezetességei, látnivalói:

 • Visegrádi Vár
 • Királyi Palota
 • Salamon torony
 • Mátyás Király Múzeum
 • Görgey-ház
 • Középkori lovagi programok
 • Téli-nyári bob, Fun Extreme Canopy, minigolf, Gokart és kalandpark
 • Szentendre, Skanzen
 • Esztergom, Bazilika és Vár

Lovagi torna:

A Szent György Lovagrend jól ismert bemutatója az erre a célra is épült díszteremben, kényelmes, fűtött, elegáns környezetben kerül megrendezésre időjárástól függően november
1-től március 15-ig. Vendégeinket a program előtt a mesterségek udvara várja színvonalas bemutatóval, majd az italkínálást követően kerül sor a bemutatóra. Kényelmes, párnázott székeken foglalnak helyet a vendégek, a terem különleges építészeti megoldásai nem csak lehetőséget biztosítanak a program tökéletes kivitelezéséhez, de esztétikailag is hozzájárulnak az attrakció különlegességéhez. A bemutatót követően vendégeink itt is kipróbálhatják az egyszerűbb fegyvereket (íjászat, csatacsillag dobás). A teljes program időtartama kb.: 70 perc.

Lovagi játékok:

A résztvevők középkori lovagi játékok során mérhetik össze ügyességüket a Fellegvárban. Olyan sportokba kóstolhatnak bele a csoport tagjai, mint dárdahajítás, lándzsadobás, csatacsillag dobás, célvágás és íjászat. A program időtartama 1-1,5 óra.

Középkori csapatépítés:

Az ismert, már sok éve a Salamon Toronyban sikeresen működő program tökéletesen adaptálható az Attrakciós Házban. Minden feladatot fűtött körülmények között végeznek a résztvevők. A vendégek által végrehajtandó feladatok a következők: csatacsillag dobás, íjászat, lándzsahajítás, várfaltámadás katapulltal, célba vágás csatabárddal, koszorúdobás kétkezes kardra. A csapatépítés időtartama 45-70 perc a résztvevők létszámától függően.

Mesterségek Olimpiája:

A vártnál sokkal sikeresebb a kézműves műhelyekben végzett, versenyszerű csapat munka, melyet az eddigi tapasztalatok alapján a vendégek nagy-nagy élvezettel művelnek, illetve részben végig szurkolnak. A feladatok: kőfaragás, kovácsolás, fazekas korongozás, lenyomat készítés merített papírra – ajánlott egyszerre maximum 40 fő részvétele, amennyiben nagyobb a társaság, érdemes megosztva, más játékkal-játékokkal kombinálni. A kézműveskedés „termékeit” vendégeink emlékbe elvihetik. A munka minőségét a mesterek csapatonként pontokkal értékelik. A játék időtartama mesterségenként kb.: 15 perc, így a négy műhelyben végzett tevékenység kb.: 1 óra.

Lézerharc:

Az Attrakciós Ház alagsorában kialakított 600 m2-es, akadályokkal, paravánokkal, különböző tárgyakkal berendezett pálya mesterséges, de az igazihoz igencsak hasonló csatateret biztosít a játékhoz. A harcban egy időben 10 játékos, 2 ellenséges csapatban vehet részt, a találatokat jelző infrasugarak (mint egy távirányítóé) teljesen ártalmatlanok az egészségre. A találatokat központi számítógép regisztrálja és kiértékeli. Az izgalmas, jelentős fizikai megterhelést jelentő játékban egy menet ajánlott időtartama 2 csapat küzdelmében 20 perc, nagyobb létszám esetén ajánlott más játékkal kombinálni, nagyon jól bevált mind a kézműves olimpiával, mind a középkori csapatépítéssel való társítás. A játék időtartama fizikai állóképesség szerint változó, 10 fő esetén 1 óra ideális.

Canopy:

A visegrádi drótkötélpálya több rövidebb szakaszon vezeti el a résztvevőket, összesen 900 m hosszú pályán. A kötélpálya egyedi élményt biztosít a csoport tagjainak.

Pálinkakóstolás:

A pálinkafőzésbe, illetve a pálinka történetébe kínál betekintést a visegrádi Rév utcában lévő pálinkamúzeum. Az interaktív kiállításon a látogatók akár a "zugfőzést" is kipróbálhatják, sőt egyedi címkét is gyárthatnak.

Mini túra - a környékben termő gyümölcsökből összeállított 3 féle pálinka összehasonlítása + egy szeszesital, mely az utolsó gyümölcs előtt kerül kóstoltatásra az összehasonlítási alap miatt.

Gyümölcsök: barack, szilva, birs + teszt alkohol. Időtartama: kb.: 30 perc.

Zugfőzde túra - a pálinkaízlelési barangolásban 5 féle ízt + teszt alkohol hasonlíthatnak össze a résztvevők. Gyümölcsök: barack, birs, cserszegi fűszeres, szilva, alma + teszt alkohol. Időtartam: kb.: 45 perc.

Prémium túra - az eseményen 7 féle ízű pálinkával ismertetjük meg vendégeinket. Gyümölcsök: barack, szilva, körte, alma, birs, törköly és cserszegi fűszeres + teszt alkohol. Időtartam: kb.: 60 perc.

Segway túrák:

A túrák minden esetben oktatás és tanpályánkon történő egyéni gyakorlást követően indulnak útnak. A kb.: 15 perces bemelegítő alatt megtanítunk például fontos technikai és biztonsági szabályokat, vészfékezést, kipróbáljuk az aszfaltos és az egyenetlen, off-road terepet is. Útvonalaink közül ki lehet választani az igényeknek és tudásszintnek leginkább megfelelő nehézségű, hosszúságú programot; Duna-parti túra, Királyok útján túra, Dunakanyartól Fellegvárig túra.

Egyéb programok:

Visegrádi városnézés, kenutúra, biciklitúra, kirándulás.

Kalandpark:

Színes szalagokat helyezünk el a csapatoknak a kalandpálya oszlopain, amelyeket össze kell szedniük. Minden versenyző karszalagjára felírjuk a start időt, amikor felmegy a kalandpályára (8,5 m magas). Miután összeszedte a szalagokat és végigküzdötte magát a feladatokon, lejövetelekor kiderül mennyi idő alatt teljesített és hány szalagot tudott összeszedni. A mért idő és a szalagok mennyisége alapján értékelünk. Az értékelés után érmekkel, serleggel való díjazás a dobogón. A verseny nélkül a kalandpálya bérlésére is lehetőség van, mely tartalmazza mind a három kalandpálya kizárólagosságát. Citromsárga gyerekpálya 4 éves kortól 140 cm-ig. Piros pálya kezdőknek 140cm magasságtól. Fekete pálya haladóknak 140cm magasságtól.

Euro jumping:

Trambulinos ugráló 4 trambulinnal.

Bringó Hintó:

(4-5 személyesek a bringók). A verseny lényege, hogy ki tud a legjobb idő alatt végig tekerni a bójákból kialakított pályán.

Kosárlabda:

A kosárlabda palánknál a verseny lényege, hogy 10 dobásból ki tud többet bedobni.

Íjászverseny:

Az íjászversenynél az nyer, aki 10 lövésből több pontot tud össze szedni.

Fűnyírótraktor verseny:

A versenyzők felvesznek egy gumicsizmát és egy szalmakalapot. Miután beöltöztek indulhat a verseny a szalmabálák között szlalomozva (2 db traktorral). A verseny lényege, ki ér be előbb a célba.

Egyéb játékok:

A 300 m2-es rendezvény sátor alatt van még néhány versenyzésre, csapatépítésre alkalmas játék. Például csocsó asztalok, márványlapos biliárdasztal, dobálós darts és köpőcsöves darts, ping-pong asztal, óriás sakk, léghoki, rally szimulátor, boxgép.

Retro csapatépítő versenyek:

 • kötélhúzó verseny
 • lepényevő verseny
 • sörivó verseny cumisüvegből
 • zsákba futó verseny
 • táncverseny: krumplival a versenyzőpárok homloka között
 • sífutó verseny: 1 pár óriás sítalpra 5 fős csapat tud ráállni, a csapattagoknak egyszerre kell lépkedni egészen a célig (tavasztól őszig füves pályán)
 • talicskatoló verseny: a 2 fős csapatok kapnak egy-egy talicskát, az egyikük bele ül, a másik pedig tolja a célig.

Gokart:

A Gokart pályán csoportoknak, nagyobb társaságoknak, csapatépítő tréningeknek a Forma 1-es futamot, vagy az órára való bérlést ajánljuk. A gokart pálya bérlése egy órára, mely tartalmaz 6 vagy 8 gokarttal való folyamatos gokartozást, és természetesen a pályahasználat kizárólagosságát.

Forma 1-es futam:

8 perces bemelegítő futam, szabadedzés

8 perces időmérő futam

15 körös verseny

A verseny végén érmekkel, kupával díjazás a dobogón.

Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most