Terítéken a levendulás málna sorbet! :: THV

Terítéken a levendulás málna sorbet!

Végre itt a nyár, egyre több zamatos gyümölcs érik a kertekben és illatos virágok borítják a tájat. Mestercukrászunkat ebben a hónapban a levendula és málna ihlette és a kettő párosításával született meg a mostani hűsítő édes csábítás.

Hozzávalók:

60 dkg málna
10 dkg víz
8 dkg cukor
kisebb csokor levendula

Elkészítés:

A vizet a cukorral és a málnával felfőzzük, majd szűrő segítségével a magokat eltávolítjuk.

A levendula virágait kicsipkedjük, majd a málnához adva összeturmixoljuk a keveréket és lehűtjük.

Ezt követően fagyasztóba rakjuk és óránként jól átkeverjük.

Miután jól átfagyott, tálalhatjuk poharakba, kelyhekbe, de akár tölcsérbe is!

Jó étvágyat!

Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most