A szálloda földszintjén elhelyezkedő, parkettás szobáink tökéletes nyugalmat biztosítanak vendégeink számára. A szobák alapterülete 26 nm, a szobákban legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

Classic kétágyas szobáink pároknak, kisgyermekkel érkező családoknak, üzleti utazóknak egyaránt ideális választás. A szobák alapterülete 26 nm, a szobákban legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el. Ebből a szobatípusból lehetőség van, mindhárom emeletre foglalni.

Bővebben

A szálloda 2. és 3. emeletén elhelyezkedő, panorámás kétágyas szobáink gyönyörű kilátást biztosítanak. A szobák alapterülete 26 nm, a szobákban legfeljebb egy pótágy és egy gyermekágy helyezhető el.

Bővebben

A szálloda földszintjén elhelyezkedő, parkettás szobáinkat a több gyermekkel, családtaggal utazók számára ajánljuk. A családi szoba 2 db teljes értékű kétágyas szobából áll, amelyeket egy összekötő ajtó kapcsol össze.

Bővebben

A szálloda első emeletén elhelyezkedő padlószőnyeges szobáinkat a több gyermekkel, családtaggal utazók számára ajánljuk. A családi szoba 2 db teljes értékű kétágyas szobából áll, amelyeket egy összekötő ajtó kapcsol össze.

Bővebben

A szálloda 2. és 3. emeletén elhelyezkedő, panorámás családi szobáinkat a több gyermekkel, családtaggal utazók számára ajánljuk. A családi szoba 2 db teljes értékű kétágyas szobából áll, amelyeket egy összekötő ajtó kapcsol össze.

Bővebben

A Pilisi Parkerdőre néző akadálymentesített kétágyas szobákhoz egy speciálisan mozgáskorlátozottak számára kialakított fürdőszoba tartozik. A szobák alapterülete 32 nm, a szobákban legfeljebb két pótágy helyezhető el.

Bővebben
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj