A szálloda földszintjén elhelyezkedő, parkettás Harmónia Junior lakosztályunk tökéletes nyugalmat biztosít vendégeink számára. A lakosztály egylégterű, alapterülete 34 nm. Egy L alakú részben van kialakítva a fürdőszoba hidromasszázs káddal, élményzuhannyal és infraszaunával.

Bővebben

A panorámás Prémium Junior lakosztályaink gyönyörű kilátást biztosítanak. A lakosztály egy légterű, alapterülete 34 nm, Egy L alakú részben van kialakítva a fürdőszoba hidromasszázs káddal, élményzuhannyal és infraszaunával.

Bővebben

A Pilisi Parkerdőre néző Prémium Club lakosztályaink tökéletes nyugalmat és csendet biztosítanak a pihenni vágyó vendégek számára. A lakosztály alapterülete 42 nm, amely egy megújult hálószobából áll, ahol hidromasszázskád és infraszauna garantálja a teljes feltöltődést, összekötve a fürdőszobával, ahol élményzuhany várja vendégeinket!

Bővebben

A panorámás Prémium Grand lakosztályaink gyönyörű kilátást és tökéletes kényelmet biztosítanak. A lakosztály alapterülete 58 nm, amely egy hálószobából, egy nappaliból, egy exkluzív fürdőből (infra szaunával, hidromasszázskáddal, esőzuhannyal, egyedi Algotherm bekészítésekkel) és egy különálló mosdóból áll.

Bővebben
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj