Miért válassza a Thermal Hotel Visegrád****superior-t?

Az esküvőt nem véletlenül szokás „nagy nap”-ként emlegetni. Hiszünk abban, hogy ez valóban egy mérföldkő, egy csodás közös élmény, amely nem csupán a házasodó párnak, de a családnak, barátoknak, ismerősöknek is emlékezetes. Ez egy olyan alkalom, melyre mindenki szívesen szeretne emlékezni, hosszú évekig emlegetve a rendkívüli pillanatokat.

Ahhoz, hogy ez a különleges esemény létrejöhessen, szükséges egy olyan helyszín, egy együttműködő partner, ahol a kiváló szolgáltatások és a rugalmas megoldások találkoznak, megvalósítva ezzel a szerelmespár álmát. A Thermal Hotel Visegrád****superior egy ilyen hely, hiszen szakértő munkatársaink mindent megtesznek, hogy az esküvő előkészítése és lebonyolítása is zökkenő- mentes és kiváló legyen.

Bízunk benne, hogy jelen kiadvány elolvasása után lesz lehetőségünk egy helyszínbemutatás mellett egyeztetni a részletekről, forduljanak hozzánk bizalommal!

Szolgáltatásaink:

A kezdetektől Önnel vagyunk!

Tervezés, konzultáció

  • Szakértőink segítenek az esküvő és a lakodalom minden mozzanatának megtervezésében, bemutatják a hotelben rejlő lehetőségeket, a kikérő megható jelenetétől a dekoráción át a vendégek elszállásolásáig.

Szállás

  • A hotel csodálatos környezete, a szobák kiemelkedő kényelme, a wellness kényeztető pezsgése mind abban segítenek, hogy a ceremónia előtt és után is tökéletes helyszínként gondoljanak ránk.

Vendéglátás 

  • Kiváló ételeink, különleges desszertjeink és széles italkínálatunk segít abban, hogy a vendégek sokáig jó szájízzel emlegessék a nagy napot.

Partnerhálózat

  • Kiterjedt és tapasztalat partnerhálózatunk segít abban, hogy az esküvő kapcsán felmerülő összes szolgáltató megfelelő legyen. Természetesen együttműködünk a pár által biztosított, külső szolgáltatókkal is.

Minden generációnak élmény!

Mi, a Thermal Hotel Visegrád****superior munkatársai kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a nálunk eltöltött idő kortól függetlenül élményt jelentsen. Ennek érdekében szállodánk szolgáltatásainál, a terek kialakításánál is arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A legkisebbek számára garancia erre a gyermekmedence, a Visi Mókus Élménybirodalom vagy éppen az animációs programok sokszínűsége. A felnőttek korosztálytól és érdeklődési körtől függően dönthetnek az aktív és passzív pihenési lehetőségek közül, hiszen számtalan wellness szolgáltatásunk, kiváló éttermeink, bárjaink, valamint biliárd, ping-pong és csocsó is gondoskodik a kikapcsolódásról. A programok között pedig az egész család együtt barangolhatja be a Dunakanyar csodás látnivalóit

  • A családok számára egybenyitható, családi szobákat kínálunk, hogy a külön tereknek köszönhetően mindenki nyugodtan pihenhessen, ugyanakkor könnyű átjárást biztosítsunk.
  • Az esküvőn és a lakodalmon résztvevő gyermekek számára igény esetén animátoraink készülnek szórakoztató foglalkozásokkal, de akár a Visi Mókus Élménybirodalom falain belül is tudunk vigyázni rájuk.

  • A hajnalig tartó tánc, a lakodalom jó hangulata sokszor nehézzé teszi a reggeli ébredést, így igény esetén késői kijelentkezési lehetőséget biztosítunk vendégeink számára.

További információk kapcsán kollégáink készséggel rendelkezésükre állnak.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj