Általános információk

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

Miért Tökéletes Helyszín Választás a Thermal Hotel Visegrád****superior?

Amennyiben nyugodt és harmonikus környezetre vágyik, ahol megszűnik a rohanás és a stressz, válassza az ország legszebb természeti kincsének négycsillagos superior minőséget biztosító szállodáját, a Dunakanyar szélesvásznú panorámáját kínáló Thermal Hotel Visegrád****superior-t. Szállodánk a zavartalan kikapcsolódást nyújtja Önöknek Budapesttől mindössze 40 km-re, ingyenes szabadtéri parkolási lehetőséggel.

A szálloda adottságai kitűnően aláfestik az Ön céges rendezvényét, szakmai konferenciáját, csapatépítő tréningjét, meetingjét, azon túl, hogy minden igényt kielégítő rendezvénytermeink megfelelő technikával felszereltek, munkatársaink pedig szakmai felkészültségükkel segítik a rendezvény sikeres lebonyolítását. Tíz légkondicionált rendezvénytermünk közül a legnagyobb összesen 420 fő befogadását teszi lehetővé, 174 darab szobánk pedig a részvevők szállásigényét biztosítja.

 

A Thermal Hotel Visegrád****superior számos kikapcsolódási lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A római és török hangulatú fürdőnk, szolgáltatási és kezelési listánk sokrétűsége és képzett kollégáink garantálják vendégeinknek a teljes kikapcsolódást és pihenést.

Programszervezőink a csoport igényeinek megfelelő kulturális, pihentető vagy aktív programot állítanak össze, hogy az itt eltöltött idő felejthetetlen élmény maradjon számukra.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni egy felejthetetlen visegrádi élménynek, az Ön számára a Tökéletes Helyszín Választás a Thermal Hotel Visegrád****superior!
 

 

Egyéb információk

  • Szobaárak: Rendezvényes szobaárainkért keresse értékesítő kollégáinkat.
  • Parkolási lehetőség: A szálloda parkolójában (szabadtéren és garázsban) 150 férőhely áll rendelkezésre, melyet kapacitásunk függvényében térítésmentesen biztosítunk. Továbbá szintén térítésmentesen, a szállodával szemben, a Duna-parton további 100 parkolóhely található.
  • Terembérleti díj: Egyedi igények alapján, személyreszabott ajánlatot küldünk. A terembérleti díj minden esetben tartalmazza a technikát (projektor, vászon, flipchart és igény szerint hangosítás mikrofonnal). Külsős technika térítésmentesen behozható.
  • Vendéglátás: Az igényeknek megfelelően biztosítjuk a rendezvény résztvevőinek ellátását legyen szó akár főétkezésekről, kávészünetekről, stb., melyekről bővebb információt a vendéglátás menüpont alatt talál.

Felmerülő kérdés, kérés esetén állunk szíves rendelkezésükre!

2025 Visegrád, Lepence völgy 2.

Telefon: +36 26 801 976, +36 26 801 913, +36 26 801 915
E-mail: sales@thv.hu

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj