A Thermal Hotel Visegrád****superior a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre.

Bővebben

174 szobával várjuk Önöket gyönyörű környezetben! Classic kétágyas szobáink tökéletes nyugalmat biztosítanak, Prémium szobáink páratlan kilátással a Dunakanyarra, ajándék bekészítéssel!

Bővebben

Különleges gasztronómiai élmények a Dunakanyar egyetlen 4* superior szállodájában, a hagyományos és modern konyha ötvözésével!

Bővebben

A szálloda, valamint a wellness központ csodálatos, nyugodt környezete és termálvize kiváló lehetőséget biztosít az aktív pihenésre és a kikapcsolódásra.

Bővebben

Konferenciát, meetinget, csapatépítést szervez? Keressen minket, hiszen a Thermal Hotel Visegrád a Tökéletes Helyszín Választás! Céges és családi rendezvények 10 főtől akár 400 főig, a Dunakanyar szívében, páratlan wellness és kulináris élmények.

Bővebben

Egész évben állandó gyermek, felnőtt és sportanimációs programokkal várjuk Önöket! Tekintse meg aktuális és jövőbeli programjainkat!

Bővebben

Visszatérő vendégeink száma folyamatosan gyarapszik, törzsvendégprogramunk célja hűségük jutalmazása, részükre az eltöltött vendégéjszaka alapján különleges többletszolgáltatások nyújtása.

Bővebben

A kikapcsolódás négylábú kedvenceinknek is jár! Szállodánk elkötelezett támogatója a hazai felelős kutyatartás népszerűsítésének, ezért a nálunk töltött idő alatt az ebek is gazdájukkal pihenhetnek!

Bővebben

Tájékoztatónk segítségével szeretném megismertetni Önt szállodánk széleskörű szolgáltatásaival és felhívni figyelmét a legfontosabb tudnivalókra.

Bővebben
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj