Thermal Hotel Visegrád****superior - Januári hírlevél
 
 
Facebook Google YouTube
 
 
Thermal Hotel Visegrád****superior
 
 
KEZDŐLAP    CSOMAGAJÁNLATOK    SPA & WELLNESS
-
MagyarBrands Díj
 
MagyarBrands Díj – Kategórianyertesek lettünk!
 
Örömmel és büszkeséggel osztjuk meg Önökkel, hogy a Thermal Hotel Visegrád****superior, mint márka, 2017-ben elnyerte a MagyarBrands program elismerését „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában!

A kiválasztás szempontjai egyrészt a szakmai bizottság által az identitás, a reputáció és a márkaépítés, másrészt a kutatási eredmények által a tradíció, az ismertség és a kedveltség voltak.
 
-
-
 
AZ ÉV HOTELE - Szavazzon ránk és nyerjen egy hetes nyaralást!
 
AZ ÉV HOTELE - Szavazzon ránk!
 

 

Elérkezett a végső megmérettetés AZ ÉV HOTELE címért! Januárban folytatódik a verseny, célunk, hogy A HÓNAP HOTELE cím után AZ ÉV HOTELE címet is elnyerjük!

Szállodánk 2018.01.07-én került adásba az RTL KLUB műsorán. Számítunk Önökre és minden szavazatra AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán 2018.01.21-ig!

A műsorban szavazók között 1db egy hetes nyaralás kerül kisorsolásra a nyertes szállodába. Szavazzon kedvenc szállodájára, a Thermal Hotel Visegrádra, így esetleges nyertesként majd mi láthatjuk Önöket vendégül!

A január 14-ig szavazók között kisorsolnak továbbá egy wellness hétvégét is a Thermal Hotel Visegrád****superior-ba!

A szavazáshoz nincs más teendő, mint az alábbi gombra kattintani!
 
Szavazok
 
 
Romantikus hétvége Valentin nap alkalmából!
 
Romantikus hétvége
 

 

Ünnepelje nálunk párjával a szerelem ünnepét. Idén hétköznapra esik február 14-e, ezért mi február 17-én, szombaton várjuk Önöket Valentin napi csomagajánlatunkkal.

Ajánlatunk az Önök számára: szállás szombat egy éjszakára, késői szobaelhagyással, pezsgő bekészítéssel, valamint 2000 Ft értékű masszázs kuponnal mindkét fő számára.

Lepje meg Ön is Kedvesét, foglaljon mielőbb!
 
Részletek
 
-
-
 
Sikeresen zárult a MikulásGyár jótékonysági akciónk!
 
MikulásGyár
 

 

Szállodánk 2017-ben negyedik alkalommal csatlakozott a MikulásGyár elnevezésű adománygyűjtő kampányhoz.

Az idei gyűjtési időszakban rengeteg adományt kaptunk, melyet még Karácsony előtt szétosztottunk a Visegrádon és a Dunakanyarban élő rászoruló családok között.

Külön köszönettel tartozunk a Racionet Honvéd Férfi Vízilabda csapatnak és a Budapesti Operettszínháznak, hogy szállodánk vendégei mellett ők is mellénk álltak a nemes cél érdekében.
 
-
-
 
Gál Tibor borest – 2018.01.28. 19:00
 
 
Gál Tibor borest

 

 
Gál Tibor borest
 
Évindító borestünkön ezúttal az egri, Gál Tibor Pincészet borait állítjuk az este középpontjába. A borokat személyesen ifj. Gál Tibor mutatja be Vendégeinknek.
A chef párbajon ezúttal Ortó Gyula, a budapesti Papp László Sportaréna Sky Bar-jának chefje veszi fel a küzdelmet szállodánk chefjével, Ványi Lászlóval.

A Gál Tibor Pincészet jelenleg 40 hektáron gazdálkodik Eger öt kiemelt dűlőjében. A mindennapi munkákat ifj. Gál Tibor magabiztosan irányítja, fuzionálva a szőlő, pince és a vendéglátás folyamatait. A borok készítése hagyományos módon történik, először 55 hektoliteres fakádakban erjesztik 25-28 napig, majd kíméletes préselés után 1,5 - 2 éven keresztül, fahordókban érlelődnek. Otthonuk egy 500 éves pincerendszer, mely egész éven át biztosítja a megfelelő klímát és konstans páratartalmat.

Vegyenek részt Önök is ezen a különleges estén!
 
Foglalás
 
-
-
 
Év eleji wellness
Válasszon a Lepence Spa relaxáló és stresszoldó kezeléseiből!
 
Év eleji wellness
 
A relaxáló és stresszoldó kezeléseink során kollégáink a svédmasszázs fogásait alkalmazzák. Ez a masszázsfajta a test összes izmára kiterjedő, frissítő, kondicionáló masszázs.

A kezelés felfrissíti a szervezetet, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatásait. Próbálják ki Önök is!
 
Bővebb információk
 
-
-
 
Farsangváró recept – Gyümölcskavalkád fogasfilével
 
Farsangváró recept
 
Alig ért véget a szilveszteri forgatag, máris áll a bál - nyakunkon a farsangi szezon. Ez az időszak hagyományosan a vidám lakomákról, bálokról, mulatságokról szól.

Ványi László chef úr ezt a télbúcsúztató hangulatot varázsolja tányérunkra ebben a hónapban.
 
Recept megtekintése
 
-
-

 

 
Facebook   Google   YouTube
 
-
 
 
Minden Jog Fenntartva © 2018 Thermal Hotel Visegrád****superior