Thermal Hotel Visegrád****superior - Októberi hírlevél
 
 
Facebook Google YouTube
 
 
Thermal Hotel Visegrád****superior
 
 
KEZDŐLAP    CSOMAGAJÁNLATOK    SPA & WELLNESS
-
Pihenjen nálunk!
 
Pihenjen nálunk az ősz egyetlen hosszú hétvégéjén!
 
Az őszi szünetet követő november 1-jei hosszú hétvége az egyetlen 3 napos őszi hétvége. Használja ki Ön is és foglaljon szobát még ma! Szállodánk tökéletes választás a testi-lelki felfrissüléshez, hiszen a nyugalom, pihenés, sportolás és aktív kikapcsolódás ideális helyszíneként szolgál ősszel is. Változatos programokkal és kirándulási lehetőségekkel várja Önt is a Dunakanyar.

A megszokott két szálláscsomaggal, ’Legjobb ár’ és ’Visegrádi pihenés’ ajánlatunkkal foglalhatja le az Önnek leginkább megfelelő szobatípust.
 
Árkalkuláció & foglalás
 
-
-
 
Újabb elismerésben részesült szállodánk!
 
Érték és Minőség Nagydíj
 

 

A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében, szeptember 10-én. Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

A Thermal Hotel Visegrád****superior „...Kényeztető Pihenés a Természetes Harmónia Vonzásában...” pályázata kiérdemelte az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet.
 
-
-
 
Mi is életeket mentünk!
 
Mi is életeket mentünk!
 

 

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete, a Magyar Víziközmű Szövetség, valamint a Thermal Hotel Visegrád Zrt. közös szervezésében kihelyezett véradást szerveztek szeptember 25-én, Visegrádon.

Az eseményen részt vettek a víziközmű ágazat, valamint a szálloda dolgozói, ezzel is mutatva elkötelezettségüket a segítségnyújtás és az összefogás mellett. A véradásnak köszönhetően 63 emberi életet menthet meg a szervezet.
 
-
-
 
Kováts Pincészet Borest - 2019. november 3. 19:00
 
Borest: Kovács Pincészet 2019. november 3.
 
A határmenti horvát településen, Csúzán található Kovács Pincészet mutatkozik be a nyáriszünetet követő első boresten.
A. 15 hektáros szőlészet egy lösz dombon helyezkedik el, kiváló helyet biztosítva a szőlőtőkéknek és a gyümölcsnek. A család gondosan őrzi a hagyományokat, és híres kiváló minőségű borairól, amik elsősorban Sauvignon blanc, Olaszrizling, Merlot, Kékfrankos és Chardonnay.

Látogasson el hozzánk Ön is, és kóstolja végig borválogatásunkat a hozzá illő ínyenc fogásokkal!

Menüsor és további részletek hamarosan, a honlapunkon!
 
Részletek
 
-
-
 
Októberi wellness ajánlatunk:
Aromaterápiás relax masszázs ajándék szolárium használattal
 
Októberi wellness ajánlatunk
 

 

Foglaljon két főre részére 50 perces aromaterápiás relax masszázst és mi megajándékozzuk Önöket 6 perc szolárium használattal!
 
Bővebben
 
-
-
 
Klasszikus őszi ízek - Elkezdődött a gesztenye szezon!
 
Olívás masszázs
 

 

A magyar gesztenye főként Zala megyében terem, és csupán egy hónap a szezonja. A termelői piacokon most elérhető magyar gesztenyéből számos finomságot készíthetünk, például a klasszikus gesztenyepürét. Most mestercukrászunk mutatja meg, hogyan tudjuk feldobni ezt a jól ismert receptet néhány plusz ötlettel.
 
Részletek
 
-
-

 

 
Facebook   Google   YouTube
 
-
 
 
Minden Jog Fenntartva © 2019 Thermal Hotel Visegrád****superior