Thermal Hotel Visegrád****superior - Márciusi hírlevél
 
 
Facebook Google YouTube
 
 
Thermal Hotel Visegrád****superior
 
 
KEZDŐLAP    CSOMAGAJÁNLATOK    SPA & WELLNESS
-
Foglaljon honlapunkon!
 
Megéri a honlapunkon foglalni!
 
Foglaljanak közvetlenül a saját honlapunkon keresztül, mert itt garantáltan megtalálják a szállodánkban elérhető Legjobb árat foglalási díj nélkül és azonnali visszaigazolást kapnak.

Minden kedves, saját weboldalunkon keresztül foglaló vendégünknek egy sütemény/kávé kupont adunk ajándékba, melyet a Topáz Bárban tudnak beváltani egy finom kávéra és a ház tortájára. A Magdák Zoltán mestercukrászunk által megálmodott süteményben az édes ízek harmóniáját a grillázsos lime piskóta, a nugátos tejcsokoládé mousse, a bazsalikomos eperzselé és a vanília adják. Ne hagyják ki ezt a páratlan finomságot!

Foglaljanak mielőbb a honlapunkon!
 
Online foglalás
 
-
-
 
Húsvéti Visegrádon
 

 

Húsvét Visegrádon
 
Válasszák szállodánkat a tavaszi ünnepi kikapcsolódás helyszínéül a Dunakanyarban!

Pihenjenek medencéinkben, sétáljanak a virágzó Pilisben, vegyenek részt programjainkon, vacsora után pedig kapcsolódjanak ki Trófea Bárunkban, ahol esténként élő zenével várjuk Önöket.

További részletek és információ az ajánlatról a honlapukon elérhető.
 
Részletek és foglalás
 
-
-
 
Víz Világnapja és Föld Órája
 
 
Víz világnapja

 

 
Föld órája
 
Március 22-én a Víz Világnapja alkalmából szállodánk minden aznap a szállodában lakó és a wellness részlegbe érkező külsős vendégének egy palack Visegrádi ásványvízzel kedveskedik. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet az élethez alapvetően szükséges édesvízkészlet fontos szerepére életünkben.

Március 30-án a korábbi évekhez hasonlóan mi is csatlakozunk a Föld Órája kezdeményezéshez és ezen a napon a Duna Éttermünkben vendégeink gyertyafény mellett fogyaszthatják el vacsorájukat. A WWF Föld Órája egy világméretű önkéntes kezdeményezés, ezen a napon világszerte lekapcsolják egy órára a fölösleges világítást. Az akció fő célja nem az egy óra alatt elért aktuális fogyasztás csökkentés, hanem a figyelemfelhívás, hogy mindennapi életünket mennyire átszövi a túlzott és voltaképpen fölösleges energiahasználat.
 
-
-
 
Jammertal Borvacsora – 2017.04.02. 19:00
 
 
Jammertal Borvacsora

 

 
Jammertal Borvacsora
 
Áprilisi borvacsoránkon ezúttal a villányi Jammertal Borbirtok nedűit állítjuk az este középpontjába. A borokat Szabó Kata Veronika, a borbirtok borásza mutatja be, a chef párbajon ezúttal Ölvedy Balázs, a budapesti Brasserie and Atrium chefje veszi fel a küzdelmet szállodánk chefjével, Ványi Lászlóval.
A villányi Jammertal Borbirtok alapítása, 2001. óta új fejezetet nyitott a közép-európai prémium vörösborok történetében. Mára 75 hektáros szőlőterülettel és két, egymással szomszédos, szerves egységet képező, az elképzelhető legmagasabb építészeti- és technológiai színvonalon létrehozott borászati üzemmel rendelkezik. Ismert márkái a Wunderlich, Jammertal, Cassiopeia és Koh-I-Noor.”
Bővebb információ a borbirtokról: www.jbb.hu

Vegyenek részt Önök is ezen a különleges estén!
 
Részletek
 
-
-
 
Próbálják ki indiai masszázsainkat!
 
Ájurvéda masszázs
 
Ájurvéda az, amit úgy is neveznek, hogy „az élet tudománya”. Indiából ered, több, mint ötezer éves hagyományokkal, de mára már az egész világon ismerik jótékony hatásának köszönhetően, amellyel elősegíti az általános jóllétet, a hosszú életet és általában az egészség megőrzését.
A kezelés ideális eszköze annak, hogy megszabaduljunk a negatív stressztől, és növeljük a mindennapi tevékenységekhez szükséges energiát. Elsődleges célja az izmok ellazítása és a méreganyagok eltávolítása.

Válasszák Önök is ezt a különleges kezelést!
 
Részletek
 
-
-
 
A hónap édessége: Csokoládé kehely
 
Csokoládé kehely
 
Mestercukrászunk ebben a hónapban egy egyszerű, de nagyszerű pohárkrémet ajánl Önöknek, melyet pillanatok alatt elkészíthetünk mind a magunk, mind pedig a családunk örömére.
 
Recept megtekintése
 
-
-

 

 
Facebook   Google   YouTube
 
-
 
 
Minden Jog Fenntartva © 2017 Thermal Hotel Visegrád****superior