A Thermal Hotel Visegrád ****superior visszavár!
 
Kedves Vendégeink!
 
Bizakodva nézünk a jövőbe, így elkészítettük tavaszi ünnepi ajánlatainkat és már a nyári pihenés-vakáció is foglalható.

A számunkra hosszú üzemszünet után a Dunakanyar csodálatos környezetében izgalmas programokkal és a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk Önöket Visegrád egyetlen négycsillag superior, termál vizes szállodájába, a Thermal Hotel Visegrád **** superior-ba!
Az ünnepi időszakokban és a nyári szünetben minden napot megtöltünk élménnyel!

Ne feledje, az idő előrehaladtával, ahogy emelkedik a foglaltság, az árak nálunk is nőnek, akár csak a repülőjegyek esetében. Minél előbb foglal, annál nagyobb ár-előnyt élvezhet!

Már most látjuk, hogy a tavalyi, nagyon erős nyári kereslet ebben az évben még intenzívebb lesz, az előfoglalások mértéke már most meghaladja a tavalyi adatokat, így érdemes már most gondoskodni a pihenésről.

Biztosítsa a helyét mielőbb, a legjobb áron és legjobb feltételek mellett!

Átalakítottuk lemondási feltételeinket, hogy Önök a könnyített lemondási feltételekkel biztonsággal tervezhessenek!

Szállodánk kiemelt biztonsági intézkedések mellett, a kormányzati rendelkezések betartásával, saját COVID-19 egészségügyi protokollját alkalmazva, a vendégek maximális biztonságára törekedve nyitja meg majd újra kapuit.
Az egészségügyi protokollunkat az Élelmiszerbiztonsági Tanácsadó Kft. validálta, s örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Thermal Hotel Visegrád****superior a minősítést követően a COVID-19 Kontroll tanúsítványt sikerrel elnyerte, így tökéletes biztonságban vannak nálunk.


Tervezzenek nyugodtan velünk – ha a veszélyhelyzet meghosszabbításának okán meghiúsul az utazásuk, az előleg nem vész el, garantáljuk a későbbi felhasználás lehetőségét!

Legyen az elsők között, mikor még bármelyik szobatípusból választhat!
 
ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS
 
AJÁNLATKÉRÉS
 
 
Húsvéti és Pünkösdi ünnepi hétvégék
a Thermal Hotel Visegrád ****superior-ban
 
Foglalja le már most a húsvéti vagy pünkösdi wellness kikapcsolódást, hogy a legjobb áron élvezhesse Ön is a napsütéses tavaszt és a gondtalan pihenést a Dunakanyar fenséges környezetében! Kölni helyett termálvízzel várjuk, az ünnepi svédasztalon pedig biztosan megtalálja a környék legízletesebb sonkáit.

Töltse az ünnepet kényelmesen és gondtalanul négycsillag superior kényeztetésben!
 
Húsvét
 
RÉSZLETEK & FOGLALÁS
 
Pünkösd
 
RÉSZLETEK & FOGLALÁS
 
 
Nyári vakáció – élménydús pihenés az egész családnak
 
Nyári vakáció
 
Az elmúlt év hosszú bezártsága és a téli sötétség után jöhet a megérdemelt, élményekben gazdag pihenés!

Családbarát szállodánk és kedvenc kabala állatunk, Visi Mókus 7 medencével, állandó animációs és sport programokkal várja Önöket, továbbá esténként is színes szórakoztató programokkal készülünk a hozzánk érkezőknek.

Az esetleges kedvezőtlen időjárás sem árnyékolja be a pihenésüket, hiszen fedett medencéink időjárástól függetlenül várják Önöket.

Foglaljanak „Legjobb ár” vagy „Visegrádi pihenés” csomagunkkal!
 
AJÁNLATAINK