Thermal Hotel Visegrád****superior - Márciusi hírlevél
 
 
Facebook Google YouTube
 
 
Thermal Hotel Visegrád****superior
 
 
KEZDŐLAP    CSOMAGAJÁNLATOK    SPA & WELLNESS
-
Az év első hosszú hétvégéje
 
Az év első hosszú hétvégéjét töltse velünk Visegrádon!
Március 15-17.
 
Töltse nálunk az év első hosszú hétvégéjét és töltődjön fel szállodánkban a hosszú telet követően. Változatos wellness és családi programokkal várjuk Önöket szállodán belül. A Dunakanyar pedig színes kulturális eseményt és túralehetőséget kínál a hozzánk látogatóknak.

Szobáink már csak korlátozottan érhetők el, foglaljon mielőbb a www.thv.hu oldalon kényelmesen, online.
 
Árkalkuláció & foglalás
 
-
-
 
Húsvét Visegrádon – Április 19-22.
 
Húsvét Visegrádon
 

 

Foglaljon nálunk húsvéti wellness kikapcsolódást és élvezze ki Ön is a napsütéses tavaszt és a gondtalan pihenést! Kölni helyett termálvízzel várjuk, az ünnepi svédasztalon pedig biztosan megtalálja a környék legízletesebb sonkáit.

Töltse az ünnepet kényelmesen és gondtalanul négycsillag superior kényeztetésben.

Foglaljon mielőbb akár online a www.thv.hu oldalon, és ráadás süti + kávékuponnal ajándékozzuk meg a bejelentkezéskor.
 
Árkalkuláció & foglalás
 
-
-
 
Csokis masszázs ajándék Alfaszférával - Márciusi wellness AKCIÓ!
 
Csokis masszázs ajándék Alfaszférával
 

 

Legyenek Önök is részesei a felejthetetlen wellness élménynek!

Foglaljanak két főre 50 perces relaxáló, csokoládé olajos masszázst és mi megajándékozzuk Önöket 25 perc Alfaszféra használattal!
 
Részletek
 
-
-
 
Szivek pincészet borest – 2019. április 14. 19:00
 
Szivek pincészet borest
 
Bár a mai Neszmélyi borvidéken már a római korban is foglalkoztak borkészítéssel és a Szivek család felmenői századokon át szőlőt műveltek, a Szivek testvérek, György és Péter csak 2015-ben kezdtek komolyabban borászattal foglalkozni.
A kesztölci szőlők a település fölött helyezkednek el, a hegy lábánál, közvetlenül a mészkőtől fehér sziklaszirtek alatt. A pincészet 18 hektáron működik, kis családi borászat, melynek legfőbb célja, hogy a borokon keresztül mutassák be a termőhely összetettségét, gazdagságát. A pincészetben mindent kézzel csinálnak és organikus módon gazdálkodnak.

Jöjjön el Ön is áprilisi borestünkre és ismerje meg ezt a fiatal, ám mégis régi hagyományokra visszatekintő pincészetet.
 
Részletek & Foglalás
 
-
-
 
Szarvasgerinc fokhagymás parajjal és lila gnocchival
 
Szarvasgerinc fokhagymás parajjal
 

 

A szarvasgerinc a hagyományos magyar konyha nagyra becsült alapanyaga. A vadhús az egyik legegészségesebb, zsírban szegény húsfajta, magas tápértékű fehérjéket és értékes vitaminokat, ásványi sókat tartalmaz. Chefünk ebben a hónapban ehhez a klasszikus, friss vadhúshoz, ízletes és színpompás köretet készített!
 
Recept megtekintése
 
-
-

 

 
Facebook   Google   YouTube
 
-
 
 
Minden Jog Fenntartva © 2019 Thermal Hotel Visegrád****superior