Die Abenteuer des ’Visi Mókus’ (Eichhörnchen) :: THV

Die Abenteuer des ’Visi Mókus’ (Eichhörnchen)

Visi Mókus - THV

Szállodánk 2014. július 1-től életre hívta új kabala figuráját: Visi Mókust, aki rövid idő alatt a gyermekek kedvencévé vált. Egész évben aktív résztvevője a gyermek animációnknak: találkozhatnak vele az étteremben, a fürdőben, a gyermekprogramok alkalmával és a játszóházunkban is.

A Visi Mókus játszóházunk a -2. szinten található, minden nap 08:00 – 20:00 óra között tart nyitva. Szakképzett animátoraink a hét minden napján várják a gyermekeket, többek között kézműves foglalkozásokkal, vízi játékokkal, kiemelt időszakokban bábszínházzal, interaktív bemutatókkal, mini disco-val és egyéb, izgalmas programokkal.

A játszóház mellett egy Xbox Kinect sarkot alakítottunk ki, mely várja a kisebb és nagyobb gyermekeket, továbbá a játékos kedvű felnőtteket egyaránt.

Szállodánk közvetlen szomszédságában a Visegrádi Gokart és Kalandpark csábítja szórakozásra a kicsiket és nagyokat.

A Budakeszi Vadasparkkal együttműködésben a Vadaspark tulajdonában lévő Visi névre keresztelt erdei mókust 2014. őszén szállodánk örökbe fogadta.

A közös együttműködésnek köszönhetően a hozzánk ellátogatók 10 % kedvezménnyel válthatnak belépőt a parkba. Ennek feltétele a szálloda kulcskártyájának a Vadaspark pénztárban történő leadása.

A gyermekeknek otthon sem kell Visi Mókus nélkül maradniuk: a recepcióval szemben található ajándékboltban egyedi, kézműves plüss Visi Mókusok vásárolhatók!

Presie, Buchung

Anfrage

Fragen Sie unsere Kollegen nach einem Angebot innerhalb von 24 Stunden!

Jetzt anfragen!

Spa & Wellness

Keine Beschreibung

Mehr

Programmangebote

Gyere játsz velünk!

Mehr

Stammgast-Programm

A program az egyénileg foglaló vendégek részére készült. Célja vendégeink hűségének jutalmazása, az eltöltött szobaéjszaka alapján többletszolgáltatások nyújtása.

Mehr