Visi Mókus kalandjai :: THV

Visi Mókus kalandjai

Visi Mókus - THV

Szállodánk 2014. július 1-től életre hívta új kabala figuráját: Visi Mókust, aki rövid idő alatt a gyermekek kedvencévé vált. Aktív résztvevője a gyermek animációnknak: találkozhatnak vele az étteremben, a fürdőben, a gyermekprogramok alkalmával és a játszóházunkban is.

A Visi Mókus játszóházunk a -2. szinten található, minden nap 08:00 – 20:00 óra között tart nyitva. Szakképzett animátoraink a hét minden napján várják a gyermekeket, többek között kézműves foglalkozásokkal, vízi játékokkal, kiemelt időszakokban bábszínházzal, interaktív bemutatókkal, mini disco-val és egyéb, izgalmas programokkal.

A játszóház mellett egy Xbox Kinect sarkot alakítottunk ki, mely várja a kisebb és nagyobb gyermekeket, továbbá a játékos kedvű felnőtteket egyaránt.

Szállodánk közvetlen szomszédságában a Visegrádi Gokart és Kalandpark csábítja szórakozásra a kicsiket és nagyokat.

A Budakeszi Vadasparkkal együttműködésben a Vadaspark tulajdonában lévő Visi névre keresztelt erdei mókust 2014. őszén szállodánk örökbe fogadta.

A közös együttműködésnek köszönhetően a hozzánk ellátogatók 10 % kedvezménnyel válthatnak belépőt a parkba. Ennek feltétele a szálloda kulcskártyájának a Vadaspark pénztárban történő leadása.

A gyermekeknek otthon sem kell Visi Mókus nélkül maradniuk: egyedi, kézműves plüss Visi Mókusokat és egyéb ajándéktárgyakat a wellness recepción vehetik meg.

Árkalkuláció, szobafoglalás

Ajánlatkérés

Kérjen kollégáinktól árajánlatot, 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat most