Degusztációs Champagne Vacsora Mészáros Ádámmal - MEGTELT

Az idei tavasz egyik legkülönlegesebb gasztronómiai élményét hozzuk el Önöknek a Dunakanyarba, degusztációs champagne vacsorát rendezünk, melynek főszereplője Mészáros Ádám, két Michelin csillagos séf lesz szállodánk executive séfje, Vidra Péter és mestercukrásza, Magdák Zoltán mellett.

A champagne sorról a budapesti Étoile Champagne Bár gondoskodik.

Degusztációs Champagne Vacsora Mészáros Ádámmal

A séfek a következő fogásokat álmodták meg Önöknek:

Fogadó falatka:
Kárásztelek Friza – Languszta, lángos, uborka

Előétel 1:
Kreinbacher Prestige Brut – Libamáj, citrusok, kovász

Előétel 2:
Sauska Rosé Extra Brut – Vadszárnyasok, erdei gyümölcsök, spárga

Leves:
Bollinger Special Cuvée – Homár, szarvasgomba, édeskömény

Főétel 1:
Carassia Blanc de Blancs Brut – Nyelvhal, kaviár, karalábé

Főétel 2:
Mandois Blanc de Blancs 1er cru Magnum – Borjú, töltött paprika, bodza

Desszert:
Moet Nectar Impérial – Vanília parfait, málna, ananász, alma, dió

Továbbá:
Meglepetés tételek.

 

Az est hangulatát élőzenei aláfestéssel tesszük még kellemesebbé.

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj