Degusztációs Champagne Vacsora Mészáros Ádámmal - MEGTELT
Az idei tavasz egyik legkülönlegesebb gasztronómiai élményét hozzuk el Önöknek a Dunakanyarba, degusztációs champagne vacsorát rendezünk, melynek főszereplője Mészáros Ádám, két Michelin csillagos séf lesz szállodánk executive séfje, Vidra Péter és mestercukrásza, Magdák Zoltán mellett.
A champagne sorról a budapesti Étoile Champagne Bár gondoskodik.

A séfek a következő fogásokat álmodták meg Önöknek:
Fogadó falatka:
Kárásztelek Friza – Languszta, lángos, uborka
Előétel 1:
Kreinbacher Prestige Brut – Libamáj, citrusok, kovász
Előétel 2:
Sauska Rosé Extra Brut – Vadszárnyasok, erdei gyümölcsök, spárga
Leves:
Bollinger Special Cuvée – Homár, szarvasgomba, édeskömény
Főétel 1:
Carassia Blanc de Blancs Brut – Nyelvhal, kaviár, karalábé
Főétel 2:
Mandois Blanc de Blancs 1er cru Magnum – Borjú, töltött paprika, bodza
Desszert:
Moet Nectar Impérial – Vanília parfait, málna, ananász, alma, dió
Továbbá:
Meglepetés tételek.
Az est hangulatát élőzenei aláfestéssel tesszük még kellemesebbé.
Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!
Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!